62

یه مدت تب و تاب وایبر و لاین و اینستا خیلی زیاد شده بود و وبلاگها سوت و کور شده بود ولی جدیدا احساس میکنم اینها از تب و تاب افتادن و همه دارن به وبلاگ برمیگردن دوباره!

منم یه مدت خیلی درگیر گوشی بودم ولی الان دیگه زده شدم و نهایتا یه کم با اینستاگرام مشغولم.

تصمیممون برای بچه دار شدن امسال نیمه دوم تقریبا قطعی هست و در پی اون دیروز رفتیم این دوتا رو خریدم .

چند تا دونه سکه هم داشتیم که اونارم فروختیم ان شاالله که واممون هم جور بشه و بتونیم یه ماشین خوب بخریم...و بدین ترتیب اولین قدم به سوی بچه دار شدن رو برداشتیم به امید خدا...

امسال روز مادر نتونستیم بریم خونه مامان همسر و فقط زنگ زدیم و تبریک گفتیم بهشون.البته برای عید یه مانتو برای مامان همسری خریده بودیم.برای مامان خودمم یه نایسر دایسر داشتم که کاملا نو بود و استفاده نکرده بودم و مامانم قرار بود ازم بخرتش که همونو بهش کادو دادم به اضافه 50 تومن پول.

کادوی منم از همسر جان طبق معمول کارت هدیه بود...من عاشق گلم ولی همسر خان ما اصلا به گل هدیه دادن اعتقادی نداره منتظر

برای روز مرد میخوام یه کمربند که لازم داره برای همسری بخرم و کیک یا شیرینی درست کنم..ولی برای آقای پدر ها هنوز موندیم که چی بخریم!کادو دادن به مردها هم معضلیه به خدا چون پول که نمیشه داد بهشون!

و حالا...دستور چیزکیکی که توی پست قبل دوستان دستورشو خواسته بودن:

 

"چیز کیک توت فرنگی با کراست کیک"

طرز تهیه کیک اسفنجی:

تخم مرغ   3عدد

شکر   یک پیمانه سرخالی

آرد    یک پیمانه سر پر

روغن مایع   نصف پیمانه

بیکینگ پودر   یک قاشق چایخوری سرپر


شیر      3 قاشق غذاخوری

وانیل    یک هشتم ق چایخوری


ابتدا زرده سفیده را جدا کرده و زرده را با شکر و وانیل تا جایی که کرم رنگ شود مخلوط میکنیم سپس روغن مایع را به ان افزوده و باز مخلوط میکنیم.
سفیده ها را انقدر میزنیم تا پوک شود و از ظرف نریزد و به مواد فوق اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
بکینگ پودر را به آرد افزوده و سه بار الک میکنیم و طی دو مرحله به مواد فوق افزوده و باز دورانی ان را مخلوط میکنیم در انتها شیر را اضافه میکنیم.
نکته مهم این کیک اینه که حتما زرده را باید تا حدی که کرم رنگ بشه با شکر مخلوط کنید.
مدت زمان پخت=30 دقیقه در فر 180 درجه.

مواد لازم برای رویه کیک:

ژله توت فرنگی ( یا هر ژله دلخواه): 1 بسته
ژله آلو ورا: نصف بسته
پنیر ماسکارپونه: 1 بسته
خامه شیرین شده فرم گرفته: 100 گرم
توت فرنگی: به میزان لازم

اول از همه ژله آلوورا رو با سه چهارم آب جوش حل کنین و بذارین تا سرد شه
خامه رو می زنیم تا فرم بگیره بعد بهش پنیر رو که به دمای محیط رسده اضافه می کنیم و می زنیم ..حالا ژله آلوورا که خنک شده رو اضافه می کنیم

اول با قاشق مخلوط کنین بعد با دور کند همزن بزنین که مایع پخش نشه
توت فرنگی هارو خرد می کنیم به مایع پنیری اضافه می کنیم

کیک پخته شده رو کف قالب کمربندی می ذاریم و مواد پنیری رو روش می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم.

میذاریم تو یخچال تا یکم ببنده. در همین حین ژله رنگی که اینجا توت فرنگیه رو با 1 لیوان آب جوش حل می کنیم و نصف لیوان آب سرد اضافه می کنیم می ذاریم تا یکم صفت شه. بعد روی مواد پنیری که سفت شده میریزیم و یک شب میذاریم تو یخچال بمونه.

دور کیک رو با چاقو از قالب جدا می کنیم و کمربندشو باز می کنیم و کیک خوشمزمون آمادسلبخند

که من این کیک رو با کمپوت آناناس و لایه روش هم با ژله آناناس درست کردم.

خب من برم یه ناهاری بخورم که بوی قرمه سبزیم که از الان برای شاممون گذاشتم گرسنم کرد...خنده

/ 2 نظر / 13 بازدید
مینا

منم کتاب ریحانه بهشتی رو دارم.خیلی کتاب خوبیه.منم احتمالا از مهر به بعد اقدام کنم.انشالله خدا یه نینی ناز بهت بده و بتونید هم قبل نینی دار شدن ماشین بخرید.

mahtab

به به شيرين خانم هنرمند ، ميبنم که زود آپ کردي، آره والا اين وايبر و ... آدم رو از کار و زندگي ميندازه بابت دستور چيز کيک هم ممنون انشالا که به سلامتي همه برنامه هاتون جور بشه بشي مامان شيرين[قلب][ماچ]